Bra kemtvätt priser

Oris är snygga klockor.

Ta hand om sina kläder

Man vill ju ta hand om sina kläder så att dom håller länge och det finns olika sätt som man kan göra det på. Ja först måste man kolla och se efter hur dom ska tvättas så att man vet att man tvättar dom på rätt sätt. Vissa är handtvätt eller fintvätt och andra är kemtvätt. Så det gäller att man tar hand om dom på rätt sätt så att dom håller länge och att det går att använda dom som man vill.
Och så vill man ha en bra kemtvätt som man kan lämna in sin kläder till. Så att man vet att man har ett ställe som man kan lämna in dom till när det blir dags för det. Så man kan ju kolla lite kemtvätt priser och se vad det är som finns att välja på.

Hitta kläder som håller i längden

Ja det är ju härligare att köpa kläder som man vet kommer att hålla ett bra tag så att man slipper att lägga massor med pengar på kläder som kommer att gå sönder snart. Då kan det vara bättre att vänta och köpa något av lite bättre kvalitet och så får man dom att hålla lite längre.
Ja det är ju underbart att hitta det som man vill och att man kan få dom att hålla länge. För jag tycker ändå om att ha vissa basplagg och dom vill jag ju ska hålla hela tiden det är inte plagg som jag vill byta ut snabbt eller så. Så då är det bra att man hittar det som man känner är det som man tycker om och som man kommer att ha länge. Och har man då en bra kemtvätt att ta dom till så blir det så mycket lättare och smidigare än om man inte har det.